AMERIKAN LAULAJAT

                NEWS

               Palmupuiden Katveessa

                       Winter 2005

 

 

President's Corner

 

It’s that time of the year again when sleigh bells and Christmas music fill the air and Santa is on his way.  Amerikan Laulajat is well and working hard to plan for the future. Our last performance in Marquette, Michigan, received excellent reviews from participants and critics alike. I wish to thank our directors Marlene Souvran, Paul Hietala, and Heikki Perttu for a job well done.  Every singer that participated and gave his best must be recognized and saluted for his efforts. Thank you from the bottom of my heart.

 

The next get-together will be in Toronto, Ontario, when the Finnish Male Singers of Toronto celebrate their 50th anniversary in October 2006 and, according to our Toronto brethren, promises to be a fantastic sing along. It is not too early to make advance trip and hotel plans now.  Information is located on the Toronto segment of our website.

 

The Finnish Male Singers of North America will hold its annual meeting on Sunday, October 29, 2006, at the Radisson Hotel and the time will be published as soon as we have the information.

 

Aikamiehet Choir from Helsinki is planning a concert tour of the US and Canada some time in the fall of 2007 and AL would like to support them as much as possible.  If any of the member choruses are interested in hosting events or individuals in their respective areas please contact me and I will forward your information to Finland.

 

I would like to take this opportunity to wish every member of AL, plus our friends here and abroad, a Merry Christmas and a Happy and Healthy New Year 2006.

 

Yours in song.

 

Harry

 

Jouluterveiset Torontosta

Taas on vuosi lopuillaan ja siirtymässä muistojen alpumiin kaikkine tapahtumineen, iloineen ja suruineen. On aika jälleen muistaa niitä joille kulunut vuosi on surua tuottanut omaisten menetyksen takia ja niitä joita on vakava sairaus kohdannut. On aika myös muistaa niitä iloisia tapahtumia joita vuoden aikana on tapahtunut.Ja niistä ensiksi oli keväällä Sudburyn Laulumiesten 45 vuotisjuhlat ja Mieskuopropäivät. Siellä oli jälleen kerran onnistuttu järjestelyissä, vieraanvaraisuus ja veljeshenki oli parasta mitä voi toivoa. Varmaan monella lauluveljistä (mukana olleista) on mielessä myös Marquetti kesällä. Ainakin allekirjoittaneelle se oli todella mielleen painuva tapahtuma, ja eikä siitä ole kyllä nekatiivistä arvostelua mistään kuullutkaan. Oli jälleen hienoa saada laulaa tutussa AL riveissä. Voi vaan sanoa että nämä tapahtumat eivät saa loppua. Toivottavasti riveihimme alkaa löytyä nuorta voimaa joka olisi valmis jatkamaan perinnettä katkeamattomana kauas tulevaisuuteen. Ainoana nekatiivisenä asiana ALn. Toiminnasta kuluvan vuoden aikana, voi ajatella Suomen konserttikiertueen peruuntuminen 06.Onhan selvää että hallitus teki paljon työtä jo kauan matkan aikaansaamiseksi, ja kun se sitten päätyy siihen ettei ole matkaanlähtijöitä tarpeeksi ja projekti kaatuu voi vain aavistaa niiden miesten ja ennenkaikkea Harrin tunteet tapahtuneesta. Kaikki kunnioitus sille työlle jota hallitus teki.On vain etsittävä uusia mahdollisuuksia.

Me Toronton Mieslaulajat olemme valmiina ottamaan vastaan juhlavuotta 2006.

Kuoromme toiminta on, voisi sanoa nousu suunnassa, sillä olemme saaneet kuoroomme muutamia uusia laulajia ollen tämän hetken vahvuus 24 laulajaa

ja toivossa on vielä lisään.Valmistelut kuoromme 50 vuotis juhlaan ovat loppusuoralla vain viimeistelyjä vaille, Kaikille AL jäsenkuoroille on lähetetty viralliset kutsukirjeet ja yhteislaulujen nuotit joihin, kuten kirjeessä oli mainittu voi tehdä toivomuksia laulujen suhteen jos sen katsotte tarpeelliseksi. Yleisömme kiinnostus juhliamme kohtaan on rohkaiseva. Hartain toivomuksemme tietysti on saada teitä lauluveljiä vaimoinenne mahdollisimman paljon vieraaksemme, teemme kaikkemme juhlien onnistumiseksi ja tehdä ne muistorikkaaksi vieraillemme. Finn Airin Mieslaulajat ovat jo ilmoittaneet halunsa tulla juhlimaan kanssamme niinkuin silloin 10 vuotta sitten.

Toivotamme kaikille lauluveljille ja perheillenne Rauhallista ja rattoisaa Joulua ja Onnea ja terveyttä pian alkavalle vuodelle 2006

Tervetuloa Torontoon 27 - 29 10. 06.

Toronton Mieslaulajien puolesta

Lauluterveisin Raimo Nutikka

 

 

Jouluterveiset Floridasta

Haluamme taten toivottaa kaikille AL:n lauluveljille perheineen Hyvaa ja Rauhallista Joulua seka onnellista Uutta Vuotta 2006.

 
Flordan Laulumiehet ja Naisjaosto

 

Heikki Perttu

 

 

 

 

Winter Birthday Greetings – Syntymäpäiväonnittelut                                                                                                    

  Olavi Turpela 80 Sault Ste. Marie
  Eero Leinonen 80 Thunder Bay
  Valio Liedes 75 Florida
  Antti Niskanen 75 Florida
  Pekka Roininen 70 Thunder Bay
  Edward Flath 70 Sudbury
  Aulis Kähkönen 70 Florida
  Erkki Ruotsalo 65 Sudbury
       
       
       
       
       

                                                 Onneksi olkoon ja  ISO KÄSI!!!!!!

 

 

 

RE:  Mirror Game - The Jussi Himanka - Kalle Ruusunen film "Mirror Game" is STILL available on both DVD and VHS.  Contact Harry and present an enjoyable and hopefully profitable movie night.

 

 

Editors note:  To find out how to become a member of an American Laulajat choir near you, contact Jean Pellinen by e-mail at sirjanne@bellsouth.net or call him at (561) 432-3539.  Also visit the Amerikan Laulajat web site at www.amerikanlaulajat.com.

 

 

 

Amerikan Laulajat   144 Ocean Ct., Boynton Beach, FL 33426
For problems or questions regarding this Web site contact hmanner@juno.com
2005

 

 

[Return to Home Page][Amerikan Laulajat][Chicago][Lantana][Sault Ste. Marie][Sudbury][Thunder Bay][Toronto][History]